D.T. KODI

D.T. KODI ЗА НАС Уште од нашите почетоци во 1995 година КОДИ се издвои како лидер во областа на аудио и видео технологиите во Македонија. Веруваме дека клиентот може најдобро да го одбере [...]

page 1 of 3
Kontaktirajte nas!

Trenutno nismo ovdje. Ali možete nam poslati poruku i javit ćemo vam se što prije.

Not readable? Change text. captcha txt