28.5. UTORAK


MINI MULTIPAK

10:00h

Projekcija filma za djecu

Lokacija: Gradska knjižnica Pakrac

JA SAM WILLIAM, Jonas Elmer, Danska, 2017., 86′, igrani film za djecu

William nije imao mnogo sreće u životu. Nakon što je ostao bez roditelja, mora živjeti s ekscentričnim ujakom Nilsom koji je prevarant, i još gore – kockar. Williama počnu ucjenjivati školski nasilnici, a ujak se zaduži gangsterima koji hitno žele natrag svoj novac. Maleni William morat će spasiti situaciju i priskočiti ujaku u pomoć. Dinamična i simpatična komedija o dječaku koji mora pronaći vlastito mjesto u svijetu bez pomoći odraslih.


17:00h

Bubnjarska radionica – Branko Trajkov-Trak, voditelj

Lokacija: Gradska knjižnica Pakrac

Branko Trajkov -Trak više nije naš gost već prijatelj koji je sa svojom jedinstvenom bubnjarskom radionicom već nekoliko godina dio Multipaka. Svi koji su prošli kroz ovu radionicu, neovisno o svojoj dobi bili su bez iznimke oduševljeni i zaista je šteta ne iskoristiti priliku i ne bubnjati bar jednom s Trakom. Stoga i ove godine samo za vas Trak ponovno dolazi u Pakrac. Dođite, osjetite ritam, bubnjajte s ovim vrhunskim bubnjarem i saznajte zašto su njegove radionice tako tražene!
Dob: 10-105


20:00h

Projekcija dokumentarnog filma

Lokacija: Gradska knjižnica Pakrac

Oscar za najbolji dokumentarni film 2018. godine:
FREE SOLO, Elizabeth Chai Vasarhelyi, Jimmy Chin, SAD, 2018., 100′, dokumentarni film

Prava filmska poslastica na Multipaku ove godine je i Free solo, uistinu poseban film o kojem se puno pričalo prošle i ove godine. Film je nagradila i Američka filmska akademija kao najbolji dokumentarac u 2018. Free solo prati Amerikanca Alexa Honnolda u pripremama za uspon na El Capitan, legendarnu stijenu visoku 900 metara koja se nalazi u Nacionalnom parku Yosemite i to u slobodnom penjanju, bez užadi ili bilo kakve sigurnosne opreme. Čak i uz sigurnosnu opremu, to je iznimno težak uspon, a da bi ga uspješno dovršio, potrebna mu je potpuna koncentracija. Pri tome sam Alex progovara o tome zašto se bavi solo penjanjem, o strahovima, obitelji…Ukratko – film koji se ne propušta!


Nedavno objavljeno
Kontaktirajte nas!

Trenutno nismo ovdje. Ali možete nam poslati poruku i javit ćemo vam se što prije.

Not readable? Change text. captcha txt