Tvrtka Media Audio prisutna je na hrvatskom tržištu od početka devedesetih godina, kao specijalizirani distributer vodećih svjetskih proizvođača high-end audio i video opreme. Media Audio je od samog početka ekskluzivni zastupnik poznatih svjetskih brandova: Audio Research, Meridian Audio, AudioQuest, Cardas Audio, a svoju ponudu je tijekom posljednjih nekoliko godina proširila i na Sonus faber, Martin Logan, Krell, Arcam i mnoge druge. U Hrvatskoj je Media Audio sinonim za potrošačku elektroniku Harman grupacije (JBL, harman/kardon, Infinity).

Media Audio sistemi složeni posebno za regionalne sajmove Audio Video Show – Zagreb i Multimedija Show – Ljubljana već godinama privlače brojne ljubitelje vjerne reprodukcije zvuka.

Maloprodajna trgovina pod nazivom „Dobar zvuk“ u Gundulićevoj ulici u Splitu poznata je kao mjesto otvorenih vrata gdje se mogu vidjeti vrhunski recentni uređaji. Tvrtka se isto tako bavi i prodajom Arta mjernog programa, projektiranjem i instalacijom multiroom i specijaliziranih audio-video sustava, te servisiranjem zvučnika.

Media Audio je prvenstveno usmjerena prema korisnicima i onima koji će u konačnici uživati u kvaliteti zvuka – najbolji se to vidi iz primjera naših ozvučenja, da spomenemo samo neke: Vila Ivanišević i Cafe Luxor u Splitu, Gradska vijećnica u Trogiru i Hotel Park u Hvaru.

Nedavno objavljeno
Kontaktirajte nas!

Trenutno nismo ovdje. Ali možete nam poslati poruku i javit ćemo vam se što prije.

Not readable? Change text. captcha txt