Audio / video izložba

Audio/ video izložba će kao i dosada biti glavna okosnica ovogodišnjeg Multipaka. Po osmi put će više od 30 izlagača iz ovog dijela Europe predstaviti audio i video uređaje koje u Hrvatskoj nije moguće ni vidjeti ni čuti na jednom mjestu. Ponovno je ovdje riječ o širokom rasponu uređaja sve do onih najluksuznijih koje ćete teško moći vidjeti i poslušati bilo gdje u Hrvatskoj. Veći broj svoju premijeru će imati baš u Pakracu. Ova izložba svake godine pomiče granice i neskromno ćemo reći kako i ove godine možete očekivati vrhunski audio vizualni doživljaj koji se ne propušta!

Koncerti

Kao i svaki dosadašnji Multipak će obilježiti i vrhunski koncerti. Obilje dobre glazbe i vrhunskih izvođača ove godine predvodi grupa Detour trenutno jedna od koncertnih atrakcija u Hrvatskoj. Koncert je predviđen na otvorenom u dvorištu Kompleksa Janković odnosno u slučaju kiše u Spahijskom podrumu. Svirat će se i na radionicama u slušaonicama i na ulicama, jer u dane Multipaka grad oživljavamo samo s dobrom glazbom!

Predavanja

Ako vas zanima kako se dolazi do visoko vjernog zvuka, gdje se nalaze zamke u HIFI svijetu ili kako konstruktori promišljaju dok stvaraju svoja remek-djela, predavanja su nezaobilazan dio Multipak izložbe. Ovogodišnje izdanje ponudit će izlaganja priznatih domaćih i svjetskih konstruktora s kojima ćete se upoznati u opuštenoj i ugodnoj atmosferi.

Projekcije dokumentarnih filmova

Multipak će kao i dosada obilježiti i projekcije vrhunskih i recentnih dokumentaraca. Niz naslova koje pripremamo vjerujemo privući će publiku svih generacija i ponovno dokazati kako život priča priče koje malo koji scenarist može i zamisliti.

Radionice

Edukativne radionice dio su Multipaka od samih njegovih početaka. Uvijek nam je želja bila približiti kulturne sadržaje na ponešto drugačiji i interaktivniji način. Ove godine nam u goste ponovno dolazi jedan, jedini i neponovljivi Branko Trajkov Trak koji će održati uvijek aktualne bubnjarske radionice. Također predviđene su i likovne radionice, radionice stop animacije i još pokoja radionica iznenađenja.

Knjige i Multipak

U okviru Multipaka predstavljamo vam različite knjige i njihove autore. Uz neke od njih proputovali smo svijetom, a ove godine u goste nam dolaze ni manje ni više nego Punk poduzetnici. Punk poduzetnici su ljudi koji su kao pankeri usvojili vrijednosti samoorganizacije, uzajamne pomoći, suradnje i solidarnosti te ih danas primjenjuju u svojim poduzećima i poslovnim pothvatima. Na naše veliko zadovoljstvo svoju tajnu uspjeha podijelit će sa svima vama na ovogodišnjem Multipaku.

Mini Multipak

Mini Multipak naziv je programa namijenjenog djeci kroz koji ćemo mlađim generacijama približiti različite kulturne sadržaje ( projekcije filmova, edukativne radionice, slušaonice). Najmlađi će također imati jedinstvenu priliku proći kroz nekoliko slušaonica i upoznati se s vrhunskim zvukom i vrhunskom glazbom. Pokušaj je ovo da djecu od malih nogu usmjerimo prema kvalitetnim kulturnim sadržajima koji sve češće ne pronalaze put do mlađih generacija.

Kontaktirajte nas!

Trenutno nismo ovdje. Ali možete nam poslati poruku i javit ćemo vam se što prije.

Not readable? Change text. captcha txt