Program

Spoj vrhunske tehnologije, prekrasne prirode i dobrih ljudi dobitna je kombinacija za svakoga tko u dane Multipaka posjeti Pakrac!

Također, uz glavni program, za sve posjetitelje organiziramo i upoznavanje Pakraca i okolice – na raspolaganju su vam vožnja kočijom i MultIzlet koji podrazumijeva obilazak Pakraca, Ergele u Lipiku te planinarskog doma Omanovac smještenog na najljepšem predjelu brda Psunj, gdje možete uživati u čistom zraku i prekrasnom zelenom, prirodnom okruženju.

Audio/video izložba

Audio/video izložba središnje je događanje svakog Multipaka. Tijekom udarnog vikenda Multipaka u Pakracu izlaže više desetaka izlagača iz ovog dijela Europe, a predstavljaju se audio i video uređaji koje u Hrvatskoj nije moguće ni vidjeti ni čuti na jednom mjestu. Riječ je o širokom rasponu uređaja – od onih prihvatljivijih pa do onih najluksuznijih koje ćete teško moći vidjeti i poslušati bilo gdje u Hrvatskoj. Velik broj uređaja svoju je premijeru doživio upravo kod nas u Pakracu, čime dokazujemo kako pomičemo granice i kako je Multipak audio vizualni doživljaj koji ne smijete propustiti!

Raspored

Koncerti

Multipak obilježavaju i koncerti vrhunskih izvođača – spomenimo samo neke: Big Band Požega, klapa Dišpet, Damir Kukuruzović Django Group, Tomi Novak i Anastasija Kaptelova, Zdenka Kovačićek, Muris Varajić, Solarship, Mayales, Mary May... Svira se i na radionicama u slušaonicama i na ulicama, jer u dane Multipaka grad oživljavamo samo dobrom glazbom!

Raspored

Predavanja

Ako vas zanima kako se dolazi do visoko vjernog zvuka, gdje se nalaze zamke u hi-fi svijetu ili kako konstruktori promišljaju dok stvaraju svoja remek-djela, predavanja su nezaobilazan dio Multipak izložbe. Svaki Multipak nudi izlaganja priznatih domaćih i svjetskih konstruktora s kojima se možete upoznati u opuštenoj i ugodnoj atmosferi.

Raspored

Projekcije dokumentarnih filmova

Ako vas zanima kako se dolazi do visoko vjernog zvuka, gdje se nalaze zamke u hi-fi svijetu ili kako konstruktori promišljaju dok stvaraju svoja remek-djela, predavanja su nezaobilazan dio Multipak izložbe. Svaki Multipak nudi izlaganja priznatih domaćih i svjetskih konstruktora s kojima se možete upoznati u opuštenoj i ugodnoj atmosferi.

Raspored

Radionice

Edukativne radionice dio su Multipaka od samih njegovih početaka. Uvijek nam je želja bila približiti kulturne sadržaje na ponešto drugačiji i interaktivniji način. Bubnjarske radionice Branka Trajkova Traka, likovne radionice, radionice stop animacije, radionica aromaterapije…sve su to sadržaji koji su godinama ovom događanju davali posebnu edukativnu notu.

Raspored

Knjige i slike

Multipak je od samih početaka promovirao sinergiju slike, zvuka i riječi stoga su umjetničke, likovne izložbe renomiranih hrvatskih slikara bile njegovim dijelom. Suzvučje ovih srodnih umjetničkih izričaja zahvaljujući slikarima i slikaricama kao što su Krunislav Stojanovski, Ivica i Kristina Mareković, Miro Martinić, Nikolina Zanetti te Udruženje umjetnika Contra obogaćivalo je svake godine ovo jedinstveno događanje.

Raspored

Mini Multipak

Mini Multipak naziv je programa namijenjenog djeci kroz koji se mlađim generacijama približavaju različiti kulturni sadržaji (projekcije filmova, edukativne radionice, slušaonice). Najmlađi imaju jedinstvenu priliku proći kroz nekoliko slušaonica gdje se upoznaju s vrhunskim zvukom i vrhunskom glazbom. Na taj način djecu od najmlađe dobi želimo usmjeriti prema kvalitetnim kulturnim sadržajima koji sve češće ne pronalaze put do mlađih generacija.

Raspored

Dobro dvorište

Tijekom petka i subote dvorište kompleksa Janković postaje Dobro dvorište – prostor u kojemu vas očekuju različiti zanimljivi sadržaji, programi i aktivnosti: sajam na kojemu se predstavljaju lokalni i autohtoni proizvodi, zatim se ovdje kuha tradicionalni Multigrah koji već godinama za izlagače i posjetitelje spravlja Udruženje obrtnika Pakraca i Lipika, zabavljaju vas ulični svirači, a iz dvorišta kreće i biciklistički obilazak Pakraca te jedinstveni geocaching event. U dobrom dvorištu možete iskovati repliku slavonskog banovca, odnosno prve hrvatske kune koja je još u 13. stoljeću kovana upravo u Pakracu - u prvoj hrvatskoj kovnici novca.

Raspored